در طرح «یارِ یار» امسال، ۱۶۱ نوزاد متولد شب و روز نیمه شعبان یک جلد قرآن کریم به عنوان اولین هدیهی زندگیشان دریافت کردند. با امید به اینکه در سایهی هدایت و برکت این کتاب آسمانی هر کدام، یکی از یاران واقعی یارِ دلها، امام زمان علیه السلام باشند.
به گزارش واحد خبر موسسه مهر تابان مهدوی چهاردهمین دوره از طرح بزرگ یار یار، صبح جمعه ۲۶ بهمن ماه مصادف با سالروز میلاد با سعادت حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برگزار شد.
در این برنامه یک بسته تربت سیدالشهدا علیه السلام و یک پلاک با آیه شریفه «وَ ان یکاد» در کنار قرآن کریم به نوزادان اهدا شد. پرچمی از حرمین کربلا نیز مهمان بیمارستانها بود که مادران و نوزادان با آن متبرک شدند.
بیمارستانهای حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها، امیرالمومنین علیه السلام، سینا، خانواده، شهیدصدوقی، مهرگان، کلینیک اصفهان، امین و عسگریه، ۹ مرکزی بودند که امسال میزبان طرح یار یار شدند.
گفتنیست از پرستاران و کادر بخش مامایی بیمارستانها نیز در بدو ورود با دسته هایی از گل نرگس تقدیر گردید.
دیگر اخبار مهر تابان مهدوی