نمایش «سلامهای بیجواب» توانست در ۲۲ اجرای خود، حدود ۱۴ هزار نفر از عموم مردم را با داستان خود همراه کند.
به گزارش واحد خبر موسسه مهر تابان مهدوی، این نمایش با استقبال خوبی از طرف مخاطبان روبرو شد به گونهای که سانس ویژهای که در روز آخر به نمایش اضافه شد نیز به ظرفیت کامل خود رسید.
به جز سانسهای عمومی یکی از نوبتهای اجرای نمایش به دانش آموزان مدارس دخترانه اختصاص یافت که مورد توجه این گروه از مخاطبین هم قرار گرفت، چنانکه در طول ۱۲۰ دقیقه اجرای نمایش، سکوت و توجه کامل بر فضای سالن حاکم بود و بازخورد های خوبی از این مخاطبین نوجوان دریافت شد.
داستان نمایش سلامهای بیجواب وام گرفته از حدیث شریف منزلت بود. مخاطبِ نمایش با تماشای بدعهدی قوم بنی اسرائیل، گوساله پرستیشان و رویگردانی آنها از وصی پیامبرشان یعنی حضرت هارون علیه السلام وارد ماجرای نمایش میشد و با هنرمندی نمایشنامه نویس به یکباره خود را بر در خانه حضرت زهرا سلام الله علیها در زمان آن هجوم وحشیانه مییافت. پس از آن شاهد بیوفاییها و بیمهرییهای مردم مدینه میشد. زور و اجبار سران سقیفه بر بیعت گرفتن و غصب حق خلافت امیر المومنین علیه السلام را نظاره می کرد و در پس این همه ظلم، دست یهود را میدید که در دسیسه چینی ها بر علیه اسلام و خاندان نبوت از آستین بیرون زده.
اما در دل این همه تاریکی و خباثت، بازسازی گوشههایی از روابط پرمهر و عاطفه حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله علیهما و محبت و شفقت امیرالمومنین علیه السلام بر سائل غریب، روحش را جلا میداد و چشمانش را آماده گریستن بر غم بزرگ آل طاها میکرد.
نمایش سلامهای بیجواب در عین حال که یک اثر هنری و درام محسوب میشود بر پایه روایات مستند شیعه استوار و از پشتوانه تحقیقات مفصل و مطالعات فراوان در روایات و تاریخ برخوردار است. این مستند بودن صحنهها چنان با ظرافت رعایت شده که می بینیم حتی صحنه های معمولی و زمینه ای نمایش مثل پیش سلام نشدن حضرت علی علیه السلام و سلمان فارسی نسبت به همسایه یهودی هم با استناد به روایات دینی به نمایش درآمدند.
این اثر به نویسندگی و کارگردانی سیدروح الله فهیمی از ۱۳ تا ۲۱ آذرماه در ۲۲ اجرا در پردیس هنر مهستان به روی صحنه رفت و بازیگرانی چون سیدعلیرضا بدری، اسدالله بابایی، اسماعیل زنگل گیاه، محمدرضا رفیعی، عبدالرسول زارع، مهدی فرخانی، محمدجواد تولایی، حجت دشتگرد، امیرعلی ملک محمد، سیدعباس فیض، سیدحجت باطنی، مبین یمانی، امیرحسین هنرپرور و حامد پاکنهاد در آن به ارائه هنر پرداختند.
در کنار سالن نمایش، جهت آسودگی خاطر تماشاگران، غرفه کودکی در نظر گرفته شده بود که در این مدت بیش از ۶۰۰ کودک را پذیرش کرد و مربیان تلاش کردند با نقاشی، انواع بازیها، پذیرایی و داستان سرایی مصور در مورد حدیث شریف کسا اوقات مفرحی را برای مهمانان فراهم کنند.